Spring is coming!

Καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει, ήρθε η ώρα να αποτινάξετε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με μερικά νέα βασικά στοιχεία της μόδας.
Αυτή τη σεζόν, όλα έχουν να κάνουν με τα έντονα χρώματα, τα έντονα prints και τα άνετα υφάσματα που θα σας ταξιδέψουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Εδώ είναι πέντε κομμάτια που πρέπει να έχετε για να προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας για μια κομψή άνοιξη.

Φορέματα Μάξι
Τα μάξι φορέματα είναι μια ευέλικτη επιλογή που μπορεί να ντυθεί πάνω ή κάτω ανάλογα με την περίσταση. Επιλέξτε ένα μάξι φόρεμα με floral print για ένα πικνίκ στο πάρκο ή ένα μονόχρωμο μάξι φόρεμα με ζώνη και γόβες για μια βραδινή έξοδο στην πόλη. Το καλύτερο κομμάτι? Είναι εξαιρετικά άνετα και τέλεια για εκείνες τις μέρες που απλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να φορέσετε.

Λευκά αθλητικά παπούτσια
Τα λευκά αθλητικά παπούτσια είναι ένα κλασικό βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Είναι ιδανικά για να τα συνδυάσετε με οτιδήποτε, από τζιν μέχρι φορέματα και είναι αρκετά άνετα για να τα φοράτε όλη μέρα. Προτιμήστε ένα απλό λευκό πάνινο πάνινο παπούτσια ή προτιμήστε ένα πιο χοντρό στυλ με σόλα πλατφόρμα για πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Τζιν σορτς
Τα τζιν σορτς είναι ένα must-have της άνοιξης και του καλοκαιριού. Είναι ευέλικτα, άνετα και φαίνονται υπέροχα με σχεδόν οτιδήποτε. Ντύστε τα με μια μπλούζα και γόβες ή κρατήστε το casual με ένα t-shirt και σανδάλια. Επιλέξτε ένα κλασικό μπλε τζιν ή προτιμήστε κάτι πιο τολμηρό με ένα χρωματιστό ή εμπριμέ ζευγάρι.

Καμπαρντίνα Η καμπαρντίνα είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Είναι ιδανικό για εκείνες τις απρόβλεπτες ανοιξιάτικες μέρες που δεν είναι αρκετά ζεστό για να πάτε χωρίς σακάκι, αλλά δεν θέλετε να σας βαραίνει κάτι βαρύ. Επιλέξτε μια κλασική χακί τάφρο ή προτιμήστε κάτι λίγο πιο τολμηρό με έντονο χρώμα ή μοτίβο.

Αξεσουάρ
Η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να πειραματιστείτε με statement αξεσουάρ. Είτε πρόκειται για ένα τολμηρό ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα statement κολιέ ή ένα πολύχρωμο κασκόλ, προσθέτοντας ένα ποπ χρώμα στο ντύσιμό σας μπορεί πραγματικά να το κάνει να ξεχωρίσει. Μην φοβάστε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε εκτυπώσεις και χρώματα – το κλειδί είναι να διασκεδάσετε και να αφήσετε την προσωπικότητά σας να λάμψει.
Συμπερασματικά, η άνοιξη έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα και νέα ξεκινήματα, και αυτό περιλαμβάνει την γκαρνταρόμπα σας. Επενδύστε σε αυτά τα πέντε απαραίτητα στοιχεία της μόδας για μια κομψή και άνετη σεζόν μπροστά σας.
Καλές Αγορές!